Community

We geloven dat alles mogelijk is, maar niet zonder community. Dit zijn de mensen en bedrijven die ons op allerlei manieren helpen om onze droom te realiseren.

Tiny House Academy

De kersverse Tiny House Academy van Jan-willem voorziet ons van een ruimte om te bouwen en van advies. Hij heeft namelijk net zelf zijn huis afgemaakt en kan ons precies vertellen waar we op moeten letten. In andere woorden; onze guru.

Techniek College Rotterdam en CONCOMCOW

In samenwerking met Techniek College Rotterdam en CONCOMCOW hebben studenten meegeholpen  met bouwen en hebben ze voor hun opleiding zelf hun eigen Tiny House ontworpen.

Bas Schellekens

Bas heeft de huisstijl gemaakt voor dit project. Het is belangrijk voor ons amateurbouwers om een beetje professioneel over te komen en Bas heeft daar een belangrijk aandeel in.

Stiho

Veel van het hout wat wij gebruikt hebben komt van Stiho. Die overigens ook lekker circulair bezig is als partner van New Horizon Urban Mining.

A. Barendrecht

Dit bergingsbedrijf heeft inmiddels aardig wat ervaring met het vervoeren van Tiny Houses en is de eerste die we bellen als we weer de weg op willen. Zeker als het gaat om je huis kan je dat vaak beter aan de professionals, en dan specifiek aan Thomas van A. Barendrecht over laten.

Wil je hier ook bij staan? We zijn nog op zoek naar sponsors en mensen die ons willen helpen dit project tot een succes te brengen. Neem contact met ons op via team@goingtiny.nl of vind ons op facebook of bel ons op +31631790688.